Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Constitució del Consell d'Infants i d'Adolescents

Es constitueixen els consells d’Infants i d'Adolescents del curs 2021-2022

Divendres 26 de novembre de 2021

La Sala d’Actes d’El Mirador va acollir ahir dijous, 25 de novembre, la sessió de constitució dels consells d’Infants i d¡Adolescents del curs 2021-2022. L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde, Ignasi Giménez, i el regidor de Cicles de Vida, Dani Pérez, i la regidora de Responsabilitat Social, Carol Gómez.

La sessió va començar amb la presentació dels 21 infants de 5è i 6è de Primària i dels 21 adolescents de 1r a 4t d’ESO que formen part d’aquests òrgans de participació. Una vegada realitzada la benvinguda de l’alcalde, els dos consells van exposar els temes de la vila que més els preocupen.

Pel que fa al Consell d’Infants, van sortir temes com la millora de la Biblioteca i dels equipaments esportius, la neteja de grafits i la generació d'espais on se'n puguin pintar. Des del Consell d'Adolescents es van posar damunt la taula temes com la generació de zones confortables a l'espai públic, la millora del camp de futbol, la seguretat i la il·luminació a la nit, les activitats d'oci per a la seva franja d'edat i els horaris de busos a les hores d'entrada i sortida dels instituts.

Per tal d’informar de la seva activitat, els dos consells han estrenat perfil a Instagram: @consells10_16.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40