Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Distribució de sal a les urbanitzacions

L’Ajuntament distribueix saques de sal a les urbanitzacions per prevenir els efectes de les glaçades

Dimarts 23 de novembre de 2021

L’Ajuntament de Castellar del Vallès es prepara per reduir els efectes del descens de temperatures previst en els propers dies. Tal com es du a terme cada any per aquestes dates, la Regidoria d’Espai Públic ha distribuït avui 15 saques d’una tona de sal potàssica cadascuna. L’objectiu és que el seu ús sigui més accessible i immediat en cas de glaçades.

Les saques s’han col·locat en els punts de les urbanitzacions que són més conflictius per la seva alçada i pendent. Així, s’han repartit 7 saques a l’Aire-Sol D i El Balcó, 7 a Sant Feliu del Racó i El Racó i 1 a l’Aire-Sol A-B.

Val a dir que en els propers dies està previst que arribi una comanda de 50 tones més de sal que s’emmagatzemarà a la nau que la regidoria té al polígon industrial del Pla de la Bruguera. Aquesta sal s’utilitza, en cas que s’agreugin les condicions meteorològiques, en uns itineraris establerts per a totes les urbanitzacions i també al nucli urbà, especialment a les entrades d’equipaments municipals i als espais de més afluència de persones, com el Mercat Municipal o el Centre d’Atenció Primària.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40