Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge d'un dels bucles magnètics que s'han obtingut gràcies al projecte Reciclos.
Imatge d'un dels bucles magnètics que s'han obtingut gràcies al projecte Reciclos.

L’Ajuntament adquireix dos bucles magnètics gràcies als punts obtinguts pel veïnat a través del projecte de reciclatge Reciclos

Dimarts 27 de juliol de 2021

Aquests aparells permeten a les persones usuàries d’audiòfons o implants coclear rebre un senyal d’àudio més net i nítid

L’Ajuntament de Castellar ha adquirit recentment dos bucles magnètics que permeten millorar l’accessibilitat auditiva gràcies a la compensació rebuda per part del projecte Reciclos. Aquesta és una iniciativa desenvolupada per Ecoembes, l’organització ambiental sense ànim de lucre que coordina el reciclatge d’envasos a tot el país, que ofereix incentius a la ciutadania a canvi que els vilatans i vilatanes reciclin els seus envasos als contenidors grocs.

El consistori ha triat com a projecte l’adquisició d’aquests aparells que fan que les persones usuàries d’audiòfons o implants de so puguin rebre un senyal d’àudio més net i nítid, sense soroll de fons, perfectament intel·ligible i amb un volum adaptat a les seves necessitats.

Així, la recompensa obtinguda, d’un total de 1.200 euros, ha permès la compra de dos bucles magnètics: un que s’ha instal·lat al mostrador del Servei d’Atenció Ciutadana d’El Mirador i un altre que s’ha col·locat al mostrador de la Regidoria d’Atenció Social, a l’Espai Tolrà.

A més, la Regidoria de Diversitat Funcional també ha adquirit un tercer bucle magnètic, en aquest cas portàtil, que podran fer servir els serveis municipals que ho necessitin.

Cal recordar, a més, que l’Auditori Municipal Miquel Pont va obtenir el mes passat el distintiu “Espai de cultura responsable”, entre d’altres motius per ser un equipament cultural compromès a adoptar programes d’inclusió social. En aquest sentit, l’Auditori incorporarà a partir de la propera temporada un servei de préstec gratuït de bucles magnètics individuals.

El projecte Reciclos continua ara amb un nova recompensa: el suport a l’atenció de l’alumnat amb diversitat de necessitats als centres educatius

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40