Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

L’Ajuntament encarrega una enquesta a persones majors de 16 anys per mesurar l’escletxa digital a Castellar del Vallès

Dilluns 12 d'abril de 2021

Es faran 800 entrevistes telefòniques entre els dies 12 i 30 d’abril

L’Ajuntament de Castellar del Vallès ha encarregat a l’Institut Opinòmetre  una enquesta que té per objectiu mesurar l’escletxa digital a la vila i que es durà a terme entre els dies 12 i 30 d’abril.

En total, es faran 800 entrevistes telefòniques assistides per ordinador d’uns 10 o 15 minuts de durada a persones majors de 16 anys, que seran seleccionades de forma aleatòria en funció del sexe, l’edat i el lloc de residència (nucli urbà i urbanitzacions). Els resultats de l’enquesta permetran saber les diferències entre grups segons la seva capacitat per utilitzar les TIC de manera eficaç, i impulsar així accions per tal d’aconseguir la plena inclusió digital de tots els col·lectius.

El qüestionari inclourà preguntes sobre la connexió fixa d’Internet a la llar, el nombre i tipus de dispositius d’accés a Internet de què disposa el nucli familiar i l’ús d’Internet, a més d’un bloc de preguntes per conèixer el perfil d’usuari de les persones enquestades (com per exemple l’edat, l’ocupació o el nivell d’estudis). També es faran preguntes relacionades amb la situació actual derivada de la crisi sanitària de la covid-19 (teletreball, coneixement i ús de serveis mèdics per Internet, etc.) i altres qüestions locals, com el coneixement dels punts wifi municipals o de l’oferta formativa de la vila, entre d’altres.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40