Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

El pont de Can Casamada, en obres.
El pont de Can Casamada, en obres.

Comencen les obres de reforma del pont de Can Casamada

Divendres 18 de desembre de 2020

L’Ajuntament ha iniciat recentment els treballs de rehabilitació del pont que travessa el torrent de Colobrers al camí de Can Casamada. Els treballs obligaran a tallar la circulació de vehicles per aquest camí a partir de la setmana que ve i fins a finals de gener.

Durant tot aquest període, l’accés al camí des de la ronda de Llevant només es permetrà als camions de gran tonatge. El pas per a la resta de vehicles quedarà restringit tot i que sí que podran fer ús de l’aparcament del Parc de Colobrers. D’altra banda, els vehicles que procedeixin de Can Casamada hauran de desviar-se pel camí que va en direcció al cementiri municipal. El que sí es permetrà és el pas de vianants i bicicletes en els dos sentits de la marxa.

El pont del camí de Can Casamada és de volta de canó i compta amb uns tres metres d’amplada. Amb el pas dels anys, el seu deteriorament fa necessària una intervenció que permeti garantir l’estabilitat i seguretat per als usuaris.

Els treballs contemplen la desbrossada de vegetació de l’entorn del pont i l’eliminació d’un talús de terres que tapa la boca del pont. D’aquesta manera es podrà augmentar la capacitat portant del torrent i evitar embussaments en aquest punt. A més es construirà una llosa de pedra d’escullera a la part inferior i s’assegurarà l’estabilitat dels talussos d’entrada i sortida del pont. A la part superior, es renovarà el paviment i es protegiran els laterals amb unes tanques d’acer galvanitzat i fusta.

Les obres suposaran una inversió de 48.000 euros i aniran a càrrec de l’empresa TEBANCAT.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40