Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Un arbre caigut com a conseqüència del temporal Gloria, el 21 de gener passat.
Un arbre caigut com a conseqüència del temporal Gloria, el 21 de gener passat.

L’Ajuntament estima en 110.000 euros l’impacte econòmic del temporal Gloria

Dijous 30 de gener de 2020

L’Ajuntament de Castellar del Vallès ha fet públiques les afectacions provocades pel temporal de pluja i vent Gloria que la setmana del 20 al 24 de gent va provocar una trentena d’incidències amb un cost per al municipi de 110.000 euros.

Segons s’ha informat des de la Regidoria d’Espai Públic i Manteniment, els principals danys són els motivats per esllavissades de dos talussos a Can Font, un al passatge dels Xiprers i un altre al carrer de Guinart. La seva reconstrucció amb mur d’escullera i la reconstrucció del mur tindrà un cost de 66.000 euros. Les afectacions en edificis municipals sumen 25.000 euros més, entre les que cal destacar les provocades a les cobertes de l’Escola Municipal de Música, l’escola Emili Carles-Tolrà, la nau de Via Pública i el Centre de Serveis, o als canals de recollides d’aigües pluvials del Palau Tolrà i el pavelló de Puigverd.

Pel que fa a la vialitat, les pèrdues es xifren en prop de 8.000 euros, motivades pel cost de tallar i retirar arbres caiguts a Sant Feliu del Racó i les urbanitzacions, la reposició de senyals de trànsit tombades pel temporal o d’altres treballs de reparació motivats per altres esllavissades de terres.

Finalment, uns altres 10.000 euros es destinaran a la reparació i substitució de contenidors malmesos, la reposició i posta en marxa de cablejat de l’enllumenat públic afectat per caigudes d’arbres, la reparació d’un pou de registre de la xarxa de clavegueram i l’arranjament de sistemes semafòrics.

L’Ajuntament trametrà aquesta relació de danys al Govern de l’Estat, a la Generalitat i al Consell Comarcal del Vallès Occidental en previsió de poder accedir a línies d’ajut per afrontar el cost dels desperfectes produïts com a conseqüència de les inclemències meteorològiques de la setmana passada

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40