Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge de Port Aventura, una de les sortides previstes.
Imatge de Port Aventura, una de les sortides previstes.

Castellar Jove obre inscripcions a tres sortides a l’Illa Fantasia, Port Aventura i el Tibidabo que tindran lloc al juliol

Dimarts 7 de maig de 2019

L’Ajuntament de Castellar, a través de Castellar Jove, ha obert inscripcions a tres sortides adreçades a joves de 12 a 17 anys que tindran lloc els tres primers dimarts de juliol. En concret, les destinacions triades són l’Illa Fantasia (2 de juliol, de 8 a 19 h aprox.), Port Aventura (9 de juliol, de 8 a 2 h aprox.) i el Tibidabo (16 de juliol, de 9 a 23 h aprox.).

Per tal de poder-hi participar, els joves interessats hauran d’adreçar-se a la Regidoria de Joventut (c. Portugal, 2), de dilluns a divendres de 10 a 17.30 h, per recollir l’autorització que hauran de retornar, signada pel pare, mare o tutor/a, abans del dia 21 de juny. Cal tenir en compte que les places per a cadascuna de les propostes són limitades a 50 persones.

Val a dir que les sortides tenen un preu de 10, 30 i 23 euros, respectivament, i que el pagament s’abonarà el mateix dia de cadascuna de les sortides.

Altres activitats

A banda de les sortides de lleure programades els dimarts, el Juliol Jove també ha previst sessions de cinema a l’Auditori els dimecres 3, 10 i 17 de juliol, amb la projecció de la saga El Corredor del Laberinto, i monòlegs a la plaça de Cal Calissó els dijous 4, 11 i 18 de juliol, amb les actuacions d’Edu Mutante, Txabi Franquesa i David Sas, respectivament.

En aquest cas, tant les projeccions com les sessions de monòlegs són activitats gratuïtes.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40