Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge del web www.auditoricastellar.cat.
Imatge del web www.auditoricastellar.cat.

El portal www.auditoricastellar.cat activa la venda d’entrades per Internet a les pel·lícules de diumenge a l’Auditori

Dilluns 19 de novembre de 2018

El portal www.auditoricastellar.cat ha activat aquesta setmana la venda d’entrades per a les sessions de cinema que tenen lloc els diumenges a l’Auditori Municipal Miquel Pont. La compra es podrà fer en totes les projeccions de pel·lícules que organitza l’Ajuntament de Castellar del Vallès, tant pel que al cicle de cinema familiar com al que du per títol “Diumenge d’estrena”.

Segons el regidor de Cultura, Aleix Canalís, “aquesta nova funcionalitat per al cinema se suma a la passarel·la de venda d’entrades que ja es va activar per al cicle de teatre i música l’any passat”. I afegeix: “el sistema  de venda d’entrades i abonaments per Internet de la temporada estable ha tingut molt èxit i esperem que ara també en tingui la venda on line del cinema”. “En definitiva, es tracta de facilitar que la ciutadania pugui accedir a l’oferta cultural amb antelació i d’una manera planificada”, afirma Canalís.

Les primeres pel·lícules per a les quals ja es poden adquirir entrades per Internet són Mamma Mia! Una y otra vez, El cascanueces y los cuatro reinos, Ant-Man y la Avispa, Dos mujeres i Christopher Robin. Podeu consultar horaris i informació sobre aquests films al mateix portal www.auditoricastellar.cat.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40