Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Geoportal d'Economia Social i Solidària

S’incorpora al Geoportal del web de l’Ajuntament un nou espai sobre Economia Social i Solidària

Dimarts 6 de març de 2018

El Geoportal del web de l’Ajuntament, http://geoportal.castellarvalles.cat/galeria, ha incorporat aquesta setmana un nou espai relacionat amb l’àmbit de l’Economia Social i Solidària (ESS), a través d’un nou mapa, que permet reflectir l’activitat d’aquest sector que porten a terme diferents entitats de Castellar.

El Geoportal, que es va estrenar fa tot just un any, és un mapa interactiu desenvolupat sobre la cartografia municipal, que es construeix sobre diferents capes i mapes temàtics. Així, als mapes de les informacions que ja s’hi poden trobar, com per exemple el carrerer, els equipaments municipals, el de mobilitat, el d’activitats econòmiques o el de recollida de residus, s’afegeix ara el d’Economia Social i Solidària.

Les entitats afegides s’han classificat en associacions (d’atenció a les persones, educatives, d’integració social i ajuda, de medi ambient, esportives, culturals i religioses), SCCL (Cooperatives), SLL (Societat Laboral Limitada), fundacions i entitats de consum responsable i de proximitat. De totes elles es podran consultar les dades identificatives, incloses les seves xarxes socials.

La finalitat d’aquest nou mapa és donar a conèixer a la ciutadania quines són aquelles entitats que, d’alguna manera o altra fan ESS,  i facilitar el seu accés, així com fomentar el consum responsable i de proximitat del municipi.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40