Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

L'alcalde, Ignasi Giménez, i el primer tinent d'alcalde, Joan Creus, amb la delegació xinea, a la capella del Palau Tolrà.

L’Ajuntament rep una delegació xinesa vinculada territorialment a Qubo Mobile

Dimecres 28 de febrer de 2018

L’Ajuntament de Castellar del Vallès ha dut a terme avui una recepció l’alcalde de la municipalitat de Yibin (Sichuan, Xina), Li Xuejiao, una zona de 4,5 milions d’habitants vinculada territorialment a l’empresa de telecomunicacions Qubo Mobile.

L’alcalde, Ignasi Giménez, i el 1r tinent d’alcalde, Joan Creus, han estat els encarregats de rebre la delegació, que a més d’estar formada per l’alcalde xinès, també ha comptat amb l’assistència de la responsable de relacions exteriors de la municipalitat, Zhang Ruiying, d’un director d’inversions a l’estranger, Cao Yang, i del responsable de desenvolupament econòmic de Lin’gang, Sr. Shen Ying. A més, també hi ha assistit Xavier Fajas, responsable de desenvolupament de software de Qubo Mobile

Durant la visita, s’han explorat possibles línies de col·laboració entre Yibin i Castellar del Vallès. També s’ha acordat que es facilitarà els contactes de les empreses tecnològiques del municipi i que s’establiran relacions entre ambdós territoris en l’àmbit del Mobile World Congress.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40