Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

D'esquerra a dreta, Janne Jutila, de GSMA; l'alcalde, Ignasi Giménez; Miquel Estapé, del Consorci AOC; i la regidora Anna Màrmol.
D'esquerra a dreta, Janne Jutila, de GSMA; l'alcalde, Ignasi Giménez; Miquel Estapé, del Consorci AOC; i la regidora Anna Màrmol.

Castellar serà un dels tres municipis pilot del servei Mobile Connect que s’ha presentat al Mobile World Congress

Dijous 2 de març de 2017

L’alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, i la tercera tinenta d’alcalde, Anna Màrmol, han assistit aquest matí a la presentació del desenvolupament del projecte Mobile Connect a les administracions públiques catalanes, que s’ha dut a terme en el marc del Mobile World Congress que s’està celebrant a Barcelona.

Castellar, juntament amb Esparreguera i Manlleu, és municipi pilot en la implantació d’aquest nou mètode d’autenticació digital que ha de permetre als seus usuaris realitzar les seves tramitacions electròniques sense necessitat d’introduir cap contrasenya. A la vila, el servei es prestarà a través de l’idCAT Mòbil, una eina proporcionada pel Consorci d’Administració Oberta de Catalunya (AOC) i la Generalitat que es va estrenar també de manera pionera a Castellar ara fa un any. Mentre que actualment l’idCAT Mòbil funciona a través d’un codi d’un sol ús que es rep per SMS, amb el Mobile Connect no caldrà la inserció d’aquest codi sinó tan sols registrar el número de telèfon mòbil a la base de dades de la Seu Electrònica de la Generalitat.

La presentació, que ha anat a càrrec de Miquel Estapé, Director d’Estratègia i Innovació del Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC, també ha servit per exposar dels resultats intermedis del projecte i els principals desafiaments per al seu desplegament.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40