Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

L'English Day s'ha celebrat aquest matí a l'Espai Tolrà.
L'English Day s'ha celebrat aquest matí a l'Espai Tolrà.

Uns 350 alumnes de 3r de primària de Castellar, Sentmenat i Sant Llorenç Savall participen al 6è festival “English Day”

Dimarts 9 de juny de 2015

350 alumnes de 3r de primària han participat aquest matí de la 6a edició del festival “English Day”, una proposta organitzada pel Grup de Treball d’especialistes d’anglès del Centre de Recursos Pedagògics de Castellar que s’ha celebrat a l’Espai Tolrà.

L’eix central d’aquesta edició de l’English Day ha estat el coneixement sobre Escòcia, un país que els alumnes, de les escoles de Castellar (Bonavista, El Casal, El Sol i La Lluna, Emili Carles-Tolrà, Joan Blanquer, La Immaculada, Mestre Pla i Sant Esteve), de l’escola Can Sorts de Sentmenat i de l’escola Josep Gras de Sant Llorenç Savall, havien treballat prèviament a classe.

Així, durant tot el matí, els infants, treballant per equips, han hagut de superar diverses proves d’anglès, tot posant la llengua en situacions d’ús (per exemple, trobant noms de peces de roba per posar-les en ninots o fent preguntes per tal d’endevinar animals). D’aquesta manera, obtenien punts i continuaven fent proves. D’altra banda, un personatge, un investigador arribat des d’Edimburg, ha recollit durant l’activitat diferents objectes perduts que havien trobat els alumnes a les seves escoles, i que d’aquí a uns dies seran retornats al seu propietari, després d’una investigació.

Aquest any, l’English Day ha comptat amb la col·laboració de Campos Estela, una de les empreses que gestiona menjadors escolars al municipi, que ha volgut obsequiar els assistents amb un esmorzar a base de macedònia amb iogurt.

L’activitat, que té com a principal objectiu potenciar entre els nens i nenes la comunicació en llengua anglesa, compta des d’aquesta 6a edició amb un bloc on les escoles participants recullen material divers treballat durant l’any. El bloc es pot consultar en aquesta adreça: http://englishdaycastellar.blogspot.com.es/.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40