Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Logotip del Wi-Fi Castellar
Logotip del Wi-Fi Castellar

L’ús del servei Wi-Fi Castellar va arribar el 2014 a prop de 21.000 sessions

Dilluns 16 de març de 2015

 

La utilització del servei Wi-Fi Castellar a diversos equipaments municipals va arribar el 2014 a 20.994 sessions realitzades per 4.914 usuaris.

Aquesta xifra engloba, d’una banda, les sessions que han dut a terme els usuaris registrats, és a dir, aquells que s’han inscrit al sistema de control i accés d’usuaris Punt Xarxa. En aquest sentit, s’han comptabilitzat 10.818  sessions realitzades per 645 usuaris que han utilitzat el servei l’últim any. Val a dir que l’any passat van ser 310 les persones que es van inscriure al sistema, fent augmentar el nombre total d’usuaris registrats fins a 3.564.

A les connexions realitzades pels usuaris registrats cal sumar les 10.176 sessions dutes a terme pels 4.269 usuaris anònims que ha computat el servei durant l’any 2014.

Des que es va crear el servei l’any 2007, ja són 77.798 les sessions dutes a terme per la ciutadania, entre les realitzades per usuaris registrats i per usuaris anònims (55% i 45% respectivament).

Els usuaris del servei Wi-Fi Castellar tenen a la seva disposició un correu electrònic (wificastellar@castellarvalles.cat) d’atenció d’incidències.

Funcionament de Wi-Fi Castellar

El municipi compta actualment amb 26 punts de connexió Wi-Fi, el que suposa una ràtio d’un punt per cada 900 habitants. Així, els punts de connexió es distribueixen en els següents equipaments: Cal Calissó, l’Espai Tolrà, el Complex Esportiu de Puigverd-pl. Catalunya, El Mirador, l’antic Ajuntament, la Biblioteca Antoni Tort, Ca l’Alberola, Cal Botafoc, la Casa Massaveu, el Casal Catalunya, el Centre de Serveis per a empreses, l’Escola d’Adults, l’Escola de Música, el local social de Can Carner, la Ludoteca Les 3 Moreres, el Mercat Municipal, els pavellons de Puigverd, Dani Pedrosa i Joaquim Blume, el Palau Tolrà, el Parc de Bombers, l’edifici de Ràdio Castellar-L’Actual, la Regidoria de Via Pública, el Centre Feliuenc, el restaurant de l’Aire-Sol D i el local de l’associació de veïns de Can Font-Ca n’Avellaneda.

El servei funciona dins l’horari de cada espai, i és obert a qualsevol persona que tingui un dispositiu (ordinador portàtil, PDA, telèfon mòbil...) amb servei de connexió Wi-Fi. El sistema permet connectar-se anònimament a la xarxa un màxim de tres sessions de 120 minuts cadascuna, tot i que si es vol utilitzar habitualment és més recomanable la inscripció prèvia. Així, els usuaris registrats disposen d’un total de 15 sessions mensuals de 120 minuts cadascuna.

Per formalitzar la inscripció, l’usuari s’ha de donar d’alta presencialment a El Mirador o a la Biblioteca Antoni Tort. Els menors de 14 anys han d’aportar una autorització signada pels pares o tutors. La utilització del servei comporta l’acceptació d’unes condicions generals d’ús que es poden consultar al mateix portal d’accés a la xarxa Wi-Fi. 

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40