Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

La sessió ce celebrarà a les instal·lacions del Centre de Serveis per a empreses.
La sessió ce celebrarà a les instal·lacions del Centre de Serveis per a empreses.

El Centre de Serveis programa una jornada gratuïta sobre màrqueting digital dimecres 19 de novembre

Dimarts 11 de novembre de 2014

L’Ajuntament de Castellar del Vallès ha organitzat per al proper dimecres, dia 19 de novembre, una jornada sobre màrqueting digital que tindrà lloc durant el matí al Centre de Serveis per a empreses.

L’objectiu de la sessió és que els assistents aprenguin com posar en marxa i millorar la comunicació digital per tal d’obtenir millors resultats a partir de l’aprofitament del màrqueting digital. Així, durant l’activitat es tractaran temes com el networking, l’estratègia de màrqueting online per a l’empresa o les principals disciplines del màrqueting online. També s’explicarà com el màrqueting digital ajuda a vendre més i es posaran exemples de casos de bones pràctiques.

La jornada començarà a les 9.30 hores i anirà a càrrec de Toni Padrell, consultor de màrqueting online i expert en direcció estratègica i formació per al desenvolupament de negocis a Internet.

Per poder-hi assistir caldrà formalitzar inscripció de forma gratuïta als correus electrònics gguillera@castellarvalles.cat o centredeserveis@castellarvalles.cat, o bé al telèfon 93 747 10 55. Per a més informació us podeu adreçar al Centre de Serveis, al carrer del Berguedà, 43 (P.I. Pla de la Bruguera). Cal tenir en compte que la sessió és oberta a tothom, tot i que es recomana especialment a empreses i emprenedors que vulguin optimitzar els recursos online.

Més jornades i ponències al mes de desembre

D’altra banda, el Centre de Serveis acollirà dues jornades més, també gratuïtes, el proper mes de desembre. Es tracta, d’una banda, de la sessió “Fiscalitat per a autònoms i Pimes”, que tindrà lloc dimarts 2 de desembre i que tractarà aspectes fiscals i comptables de l’impost sobre la renda de les persones físiques i de l’impost sobre el valor afegit i, de l’altra, de la sessió “Contractació laboral”, que se celebrarà dijous 4 de desembre i on s’explicaran, entre d’altres, els detalls de l’ajut a la contractació que ofereix l’Ajuntament de Castellar.

L’horari d’ambdues propostes serà de 9.30 a 13.30 hores.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40