Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Els lavabos de l'escola, abans de la seva remodelació.
Els lavabos de l'escola, abans de la seva remodelació.

L’escola Emili Carles-Tolrà estrenarà lavabos i caldera el proper curs

Dilluns 14 de juliol de 2014

L’Ajuntament ha iniciat aquest mes de juliol les obres de reforma dels lavabos i de substitució de la caldera de l’escola Emili Carles-Tolrà, que estaran a punt a l’inici del proper curs escolar.

L’actuació consistirà, d’una banda, en la renovació total dels tres nuclis dels lavabos dels dos edificis del centre (cicle inicial, mitjà i superior). En aquest sentit, s’enderrocaran els lavabos existents i es modificaran les instal·lacions de sanejament, lampisteria i electricitat. Les obres es completaran amb la instal·lació de noves cabines i nous sanitaris i aixetes, a més de la reforma de l’alicatat i el paviment dels tres nuclis. Pel que fa a la caldera, s’eliminarà l’actual, que és de gasoil, i s’instal·laran dues calderes noves d’alt rendiment de gas natural.

El pressupost destinat a aquestes actuacions és de 110.300 euros, que es finançaran a través d’una subvenció de la Diputació de Barcelona. L’empresa encarregada de fer les obres és la castellarenca Sencast, SL.

A banda d’aquestes obres, durant aquest estiu es realitzaran també alguns treballs de manteniment a altres centres escolars de la vila, com ara feines de pintura i d’arranjament de desperfectes.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40