Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge d'una edició anterior de la Festa del Riu
Imatge d'una edició anterior de la Festa del Riu

La 12a Festa del Riu de Castellar inclourà dissabte l’actuació dels animadors del Club Super 3 Yin Yang Lock

Dimecres 21 de maig de 2014

Com és habitual, la Festa del Riu tindrà lloc a l’Àrea d’Esplai de Les Arenes

L’Àrea d’Esplai de Les Arenes acollirà aquest dissabte, 24 de maig, una nova edició de la Festa del Riu. Aquesta trobada, que organitza anualment l’Ajuntament de Castellar amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, l’Associació Hàbitats i Sorea, tindrà lloc enguany entre les 11 i les 13 hores.

La principal atracció de la festa serà l’espectacle d’animació Yin Yang Lock, on els germans Ying Yang vindran del planeta Lock amb una proposta d’animació, ball i música funky que començarà a les 12 hores. L’espectacle inclourà dansa, clown i cançons originals, tot això sense deixar de banda el sentit pedagògic. Els dos animadors treballen des de fa dos anys al Club Super 3  de TV3, i són també els organitzadors i coreògrafs de la Festa dels Súpers.

Abans d’aquesta actuació, entre les 11 i les 12 hores, els participants a la festa podran gaudir d’un taller de cuina a càrrec de Marina Antúnez, que consistirà en l’elaboració d’un peix comestible. Per a aquesta activitat caldrà portar un davantal. A més, els infants realitzaran també un taller de manualitats on podran fer un collaret amb fulles de pollancre i podran participar en una gimcana.

El lliurament de diplomes a les entitats i escoles col•laboradores del Projecte Rius posarà a les 12.45 hores el punt i final a la 12a edició de la Festa del Riu, una proposta que pretén acostar el riu a la ciutadania i agrair a les escoles i entitats la seva col·laboració al Projecte Rius amb les inspeccions dels trams de riu que es porten a terme a la vila des de la primavera de 2002. Enguany han participat en les inspeccions més de 200 persones.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40