Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge d'un moment de la Festa de la Primavera de 2014
Imatge d'un moment de la Festa de la Primavera de 2014

Més de 200 infants d’entre dos i tres anys celebren la Festa de la Primavera a la plaça Calissó

Divendres 25 d'abril de 2014

Uns 215 infants d’entre dos i tres anys de les vuit escoles bressol del municipi (El Coral, Colobrers, La Baldufa, Casamada, El Picarol, El Niu, El Casalet i La Llar d’en Cuaqui) han gaudit aquest matí a la plaça Calissó de la Festa de la Primavera.

Aquesta proposta, que se celebra anualment a la vila des de fa nou anys, l’organitza la Regidoria d’Educació i s’inclou dins de la Guia Didàctica que els centres educatius duen a terme durant tot l’any. Enguany la festa ha consistit en un espectacle musical i d’animació organitzat conjuntament per la Regidoria d’Educació i la llar d’infants El Coral, a càrrec de Toni Massagué.

L’animador havia fet una tria de cançons conegudes pels infants per tal d’afavorir la participació dels menuts a la festa. En total, s’han cantat vuit temes, amb títols com Si tu et vols divertir, Els titelles, L’esquirol o Joan Tirulero. Per primera vegada, els educadors i educadores havien pogut assajar amb el nens i nenes els diferents balls, ja que les cançons seleccionades es podien trobar a la pàgina web de l’Escola Bressol Municipal El Coral.

La 9a edició de la Festa de la Primavera ha finalitzat prop de les 11 hores, moment en què els nens i nenes han tornat a les llars d’infants respectives acompanyats de les educadores i educadors dels centres.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40