Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge de la Festa del Riu, l'any 2012
Imatge de la Festa del Riu, l'any 2012

L’Àrea d’esplai de Les Arenes acull el proper dissabte, 25 de maig, l’11a edició de la Festa del Riu

Dimecres 22 de maig de 2013

L’Àrea d’esplai de Les Arenes acollirà aquest dissabte, dia 25 de maig, les activitats de l’11a edició de la Festa del Riu, una trobada que organitzen anualment l’Ajuntament de Castellar i la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de l’Associació Hàbitats i Sorea.

La festa començarà enguany a les 10.30 hores, amb diversos tallers de manualitats que s’allargaran fins al migdia. A continuació, Jaume Ibars oferirà una proposta d’animació infantil titulada Que comenci la festa! Es tracta d’un espectacle on els infants són els protagonistes, on es barregen danses i cançons populars amb danses i cançons de collita pròpia, i on el públic riurà, ballarà, cantarà i mourà totes les parts del cos.

El lliurament de diplomes a les entitats i escoles col·laboradores del Projecte Rius posarà a les 12.45 hores el punt i final a l’11a edició de la Festa del Riu, una proposta que pretén acostar el riu a la ciutadania i agrair a les escoles i entitats la seva col3laboració al Projecte Rius amb les inspeccions dels trams de riu que es porten a terme a la vila des de la primavera de 2002.

L’organització ha informat que, en cas de mal temps, les activitats previstes per al dissabte 25 de maig es traslladaran a la Sala Blava de l’Espai Tolrà.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40