Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Fragment del cartell de la pel·lícula "Piratas!"
Fragment del cartell de la pel·lícula "Piratas!"

El cinema familiar torna diumenge a l’Auditori amb la programació del film d’animació "Piratas!"

Dijous 15 de novembre de 2012

El mateix dia, a les 18 hores, el Club Cinema Castellar Vallès proposa la pel·lícula Els idus de març

L’Auditori Municipal Miquel Pont acollirà diumenge una doble sessió de cinema que començarà a les 12 hores amb la proposta Piratas!, adreçada a un públic familiar, i amb la projecció del drama polític Els idus de març a les 18 hores.

La primera pel·lícula, proposada per l’Ajuntament de Castellar, és una comèdia d’aventures i animació dirigida per Peter Lord i Jeff Newitt que s’ha estrenat aquest any 2012. Els espectadors de Piratas! assistiran a la narració de la història d’un peculiar grup de pirates i el seu capità, que desitgen, per damunt de tot, guanyar el premi al Pirata de l’Any. Les seves aventures els portaran des de les ries d’Illa Sagnant fins als carrers de Londres. Durant el seu viatge, s’hauran d’enfrontar a pirates rivals, però també es trobaran amb Charles Darwin i fins i tot amb un ximpanzé que parla.

El film, que té una durada de 88 minuts, es projectarà en versió doblada. Com és habitual, el preu de l’entrada, que es podrà adquirir a la taquilla de l’Auditori des d’una hora abans de l’inici de la pel·lícula, serà de 3 euros.

Les propostes cinematogràfiques continuaran el mateix diumenge, a les 18 hores, amb la pel·lícula Els idus de març, dirigida i protagonitzada per George Clooney, que es podrà veure en versió original subtitulada en català.

El Club Cinema Castellar Vallès (CCCV) és l’entitat organitzadora d’aquesta projecció, un drama polític adaptació de l’obra teatral Farragut North de Beau Willimon. El film explica com un jove idealista comença a treballar com a director de comunicació per a un prometedor candidat que es presenta a les eleccions primàries del Partit Demòcrata. Durant la campanya, tindrà l’oportunitat de comprovar fins a quins extrems es pot arribar amb l’objectiu d’aconseguir l’èxit polític.

L’entrada general per assistir a aquesta projecció és de 4 euros, mentre que els socis del CCCV i de L’Aula d’Extensió Universitària per a gent gran hauran de pagar 2 euros. Com en el cas de la proposta de cinema familiar, la taquilla de l’Auditori s’obrirà una hora abans de l’inici de l’acte per tal de poder adquirir les entrades.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40