Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge de la 1a sortida de la Ruta dels Castellars, l'any 2009
Imatge de la 1a sortida de la Ruta dels Castellars, l'any 2009

La ruta excursionista dels “Castellars” es clou aquest diumenge amb una recepció oficial als jardins del Palau Tolrà

Dimecres 23 de novembre de 2011

En dos anys, s’han dut a terme 15 etapes que han cobert els 321 km que uneixen els quatre municipis catalans amb el topònim “Castellar”

Els jardins del Palau Tolrà acolliran aquest diumenge, 27 de novembre, a les 13.15 hores, la recepció dels participants de la darrera etapa de l’anomenada “Ruta dels Castellars”, un itinerari excursionista organitzat pel Grup de Senders de Castellar i que uneix a peu les poblacions agermanades de Castellar de la Ribera, Castellar del Riu, Castellar de N’Hug i Castellar del Vallès.

L’acte servirà de cloenda de la celebració del 10è aniversari de l’agermanament entre els quatre municipis. Hi assistiran l’alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, l’alcalde de Castellar del Ribera, Armengol Riart i l’alcalde de Castellar del Riu, Adrià Solé, a més de diversos exalcaldes dels municipis agermanats i de l’organitzador de la ruta excursionista, Ramon Falcó.

Actuació del Ball de Bastons i Ball de Gitanes

Aquest diumenge, una setantena d’excursionistes cobriran la darrera etapa de 18,5 quilòmetres entre Castellterçol i Castellar. Els actes de benvinguda, a la seva arribada als jardins de l’Ajuntament, comptaran amb la participació de les colles del Ball de Bastons i del Ball de Gitanes.

La Ruta dels Castellars consta d’un total de 15 etapes i 321 km de recorregut. Aquest itinerari circular, que recupera antics camins ramaders de la transhumància, es va crear a finals dels any 90 amb motiu dels agermanaments entre els quatre municipis catalans que duen el topònim “Castellar”.

El camí que els participants han recorregut des de la tardor dels 2009 s’ha fet a l’inrevés de com es va fer fa 10 anys i ha unit per aquest ordre, Castellar del Vallès, Castellar de la Ribera, Castellar del Riu, Castellar de N’Hug i novament Castellar del Vallès.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40