Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Alguns dels integrants del grup de teatre de l'Arc de Sant Martí
Alguns dels integrants del grup de teatre de l'Arc de Sant Martí

Finalitzen els tallers del programa de salut emocional Arc de Sant Martí

Dilluns 21 de juny de 2010

L’acte de cloenda va incloure la representació teatral titulada El musical

Les activitats del programa de salut emocional Arc de Sant Martí, que contempla una proposta integral d’acció envers les persones amb problemes de salut emocional, van finalitzar la setmana passada amb un acte que es va celebrar dijous a la Sala Petit Format de l’Ateneu i que va comptar amb l’assistència d’un centenar de persones.

El final de curs de la programació de l’Arc de Sant Martí va incloure la representació teatral de l’obra El musical, protagonitzada per una desena d’actors i actrius, i amb la col·laboració de diferents voluntaris. A banda de la representació de l’obra que van dur a terme els integrants del grup de teatre, també es va poder gaudir d’una mostra dels diferents tallers que s’han dut a terme durant el curs, tant de manualitats com d’horticultura ecològica.

Durant l’acte, a més, l’alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, va lliurar els diplomes corresponents a la quarantena de persones que han realitzat els tallers de l’Arc de Sant Martí. Aquest programa de salut emocional s’adreça a persones amb problemàtiques diverses i funciona a la vila des de fa 15 anys.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40