Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

El regidor de Medi Ambient, Aleix Canalís, amb els premiats
El regidor de Medi Ambient, Aleix Canalís, amb els premiats

Jaume Calsina guanya el primer premi del concurs de fotografia de la XIV Setmana Verda

Dimecres 10 de març de 2010

Durant l’acte es va procedir a fer la lectura del manifest del Dia Internacional de les Dones

Jaume Calsina va rebre ahir al vespre, de mans del regidor de Medi Ambient, Aleix Canalís, el primer premi del concurs de fotografia de la XIV Setmana Verda, en un acte que va tenir lloc al Mercat municipal i que va suposar la inauguració de l’exposició de les 61 imatges presentades al concurs per part de 31 participants.

La fotografia de Jaume Calsina titulada “Sarneras” va ser la més ben valorada pel jurat, format per diversos fotògrafs de la vila que valoraven la temàtica (agricultura i ramaderia), la composició i la qualitat de les imatges. La fotografia “Sarneras” va ser premiada amb 150 euros, mentre que el segon i tercer premis, valorats en 120 i 90 euros respectivament, van recaure en “Varietat Garnatxa”, de Josep M. Biosca, i “Menjant”, d’Elvira Guàrdia.  A més, el jurat va considerar oportú concedir un accèssit a la imatge titulada “Vermella”, de Lluís Latorre.

L’exposició de les imatges del concurs de la Setmana Verda es podrà visitar al Mercat tots els dies laborables fins al dissabte 20 de març, de 9 a 21 hores. Durant les mateixes dates, es podrà gaudir també de la mostra “Dones Rurals”, cedida pels Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC).

A banda de l’acte d’inauguració de la XIV Setmana Verda, que enguany està dedicada a l’agricultura i la ramaderia, el Mercat va ser també l’escenari de la lectura del manifest del Dia Internacional de les Dones, amb el lema “100 anys fent possible la igualtat”, a càrrec de la regidora d’Igualtat, Mercè Giménez.

Tant els actes relacionats amb la Setmana Verda com la lectura del manifest del Dia Internacional de les Dones estaven previstos per al passat dilluns, dia 8 de març, però es van celebrar un dia més tard a causa de la forta nevada que va caure a Castellar.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40