Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge del muntatge "Dones, amb tot el dret"
Imatge del muntatge "Dones, amb tot el dret"

El muntatge "Dones, amb tot el dret" posarà el punt i final a les activitats del Dia Mundial de la Dona Treballadora

Dilluns 30 de març de 2009

El muntatge Dones, amb tot el dret posarà dimecres, 1 d’abril, el punt i final a les activitats que s’han dut a terme a Castellar amb motiu del Dia Mundial de la Dona Treballadora. Es tracta d’una representació teatral a càrrec de la companyia Lapsus Espectacles, que commemora el 70è aniversari de la fi de la Guerra Civil i que tindrà lloc a les 19.30 hores a la Sala de Petit Format de l’Ateneu.

Dones, amb tot el dret és un muntatge escènic i audiovisual al voltant de l’evolució dels drets de les dones catalanes al llarg del segle XX, que té per objectiu difondre els canvis de drets civils i de vida als quals es van veure sotmeses les dones durant el segle passat, recuperant la memòria dels anys de la Segona República.

El guió fa un especial èmfasi en l’evolució dels drets de les dones en l’àmbit civil, incloent eixos com el familiar, l’educació i el món laboral. En definitiva, una representació teatral que és un mirall de situacions, algunes complicades, d’altres divertides, més senzilles, però sobretot quotidianes de les dones catalanes al llarg del segle XX, des de la Segona República fins a la Transició democràtica. Tot plegat amb la doble voluntat de divulgar la memòria històrica a través de la vessant de gènere.

L’entrada a l’espectacle és gratuïta.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40