Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Fotografia d'una treballadora a la fàbrica dels Pedrissos
Fotografia d'una treballadora a la fàbrica dels Pedrissos

Es presenta el projecte de l’exposició "Dones i oficis de Castellar del Vallès"

Divendres 13 de març de 2009

La ciutadania encara pot col·laborar amb el projecte, portant les seves fotos al SAC o a la Biblioteca durant els propers dos mesos

El projecte de l’exposició Dones i oficis de Castellar del Vallès, una iniciativa que pretén fer visible el treball de les dones castellarenques al llarg del temps, es va presentar ahir al vespre al Casal Catalunya, en un acte que va comptar amb la presència de la regidora de Benestar Social i Salut, Mercè Giménez, i que va incloure una xerrada i taula rodona a càrrec de la politòloga Laia Papiol.

Amb l’assistència d’una cinquantena de persones, l’acte va començar amb passi de la selecció de les primeres 60 imatges que s’han recollit. A partir d’ara i durant dos mesos, la ciutadania de Castellar encara podrà portar les seves fotografies a la Biblioteca Antoni Tort (de 10 a 13.30 h i de 16 a 20.30 h) o bé a l’Ajuntament (de 15 a 20 h). El que es demana als ciutadans i ciutadanes són imatges de dones de Castellar treballant en diferents oficis, ja siguin oficis antics que ja no existeixen com nous oficis o oficis que han evolucionat al llarg del temps.

La comissió organitzadora dels actes al voltant del Dia Mundial de la Dona Treballadora continuarà treballant en aquest projecte durant tot l’any, de manera que el 8 de març de 2010 es presentarà l’exposició Dones i oficis de Castellar del Vallès.

Després de la presentació del projecte, la politòloga Laia Papiol va portar a terme una xerrada i taula rodona titulada El treball de les dones a través del temps.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40