L'Escola d'Adults organitza un curs de cuina per aprendre a elaborar plats ràpids i senzills
Dimecres 28 d'abril de 2004
L'Escola d'Adults ha organitzat un curs de cuina que porta per títol Cuina sense davantal, on els alumnes podran aprendre a elaborar plats i postres fàcils i ràpids de fer, sense necessitat de passar-se hores a la cuina. Col·laboren en aquest curs, diferents cuiners de restaurants del municipi, així com pastissers, que impartiran diverses sessions on, els assistents, podran observar i també practicar l'elaboració dels diversos plats. El curs començarà el dimarts, 5 de maig, i s'allargarà durant tots els dimarts de maig i els dos primers dimarts del mes de juny, de 15.00h a 17.00h. Durant aquestes sessions, s'aniran plantejant diversos plats, així com també, diverses tècniques en l'elaboració dels mateixos. "No volem que sigui un curs de cuina normal, de passar-nos hores darrera els fogons. La idea és buscar altres opcions. Plats senzills, ràpids i per quedar bé", ha explicat la directora de l'Escola d'Adults, Antònia Pérez. D'altra banda, també hi haurà una sessió que es dedicarà a solucionar dubtes i a donar informació sobre una bona alimentació. En aquest sentit, una metgessa nutricionista parlarà de quins són els aliments més adequats i de com cuinar-los a partir d'una certa edat. "El curs no té un mínim ni un màxim d'edat, però per l'experiència que tenim, sabem que la gent que ve és a partir dels 40 anys, i volem que coneguin quina és la millor dieta que poden fer", ha afegit Pérez. A més, també s'ha preparat una classe on, amb la col·laboració d'establiments de la vila, es podrà a prendre a parar la taula de forma elegant, ràpida i senzilla. Els cursos es portaran a terme a la mateixa Escola d'Adults, als safareig de la Baixada del Palau, i alguna sessió, també s'impartirà en l'obrador de pastisseries o restaurants col·laboradors. Les inscripcions es poden fer des d'aquesta setmana fins el proper dilluns, 4 de maig, a l'Escola d'Adults, de 19.00h a 22.00h, o bé per telèfon al 93 714 83 55.