Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Pressupostos participatius 2020

Del 25 de novembre de 2019 al 25 d'abril de 2020

A causa de la situació d’emergència sanitària provocada pel coronavirus, l’edició de pressupostos participatius 2020 ha quedat finalment anul·lada (Decret d’Alcaldia de 22 de maig).

Les votacions de les 13 propostes seleccionades s’havien de dur a terme del 19 de març al 23 d’abril i van quedar ajornades amb la declaració de l’Estat d’alarma.

Atesa la situació actual, no és possible modificar el calendari previst per finalitzar el procés de pressupostos participatius. La finalització del procés requeriria repetir algunes tasques com tot el pla de comunicació.

Davant la situació excepcional, des del consistori es prioritza ara més que mai l’atenció als col·lectius que estan patint les conseqüències de la crisi (empreses, comerços, personal autònom, persones treballadores...).

La Regidoria de Responsabilitat Social emplaça als 13 participants de l’edició d’enguany a presentar les seves propostes a l’edició de 2021, o bé repetint la mateixa proposta o bé adaptant-la i redefinint-la.

Així mateix, anunciem l’inici d’un període de reflexió per adequar les bases de la propera edició 2021 a les necessitats actuals.

Gràcies per la vostra comprensió.

Podeu consultar més informació sobre el procés de pressupostos participatius al portal participacio.castellarvalles.cat

Actes celebrats

Dijous 12 de març de 2020

Notícies

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Altres edicions

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40