Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge promocional de la Setmana Temàtica 2014.
Imatge promocional de la Setmana Temàtica 2014.

Concurs de selfies Setmana Temàtica #stcastellar14

Qui hi participa?

Qualsevol persona física (no implicada en la definició i preparació d'aquest concurs) que publiqui a la xarxa social Instagram una o més selfies (autofotos) de la Setmana Temàtica 2014 de Castellar amb un títol i l'etiqueta #stcastellar14.

Durada del concurs

Del 20 al 26 d'octubre.

Tema i característiques de les imatges

- Han de ser selfies fetes durant la Setmana Temàtica 2014.

- Les selfies han de fer visible l'edifici d'El Mirador i l'objecte tecnològic que s'anunciarà el dia 20 d'octubre de 2014 mitjançant codi QR a www.facebook.com/elmiradorcastellar.

- Han de ser obres originals del participant, que no infringeixin els drets de reproducció ni cap altre dret de tercers i que no tinguin cap contingut obscè, sexualment explícit, violent, ofensiu, incendiari o difamatori.

Nota important:

  • Si el vostre perfil d'Instagram és privat, haureu de seguir l'usuari el.mirador i posteriorment penjar el selfie amb l'etiqueta #stcastellar14.
  • Si el vostre perfil no és privat, podeu penjar la imatge directament amb l'etiqueta #stcastellar14.

L'organització podrà rebutjar fotografies i missatges que incompleixin les característiques anteriors, o que puguin ser ofensives contra persones, entitats o institucions, i queda exonerada qualsevol responsabilitat respecte a possibles incompliments dels participants en matèria de drets de la propietat intel·lectual, industrial o d'imatge.

Premis

Els tres premis se sortejaran entre totes aquelles selfies que tinguin més "m'agrada" i seran:

- 1r premi: Gearwatch

- 2n premi: Tablet

- 3r premi: Disc dur 1TB

Jurat

- Estarà integrat per tècnics del departament de comunicació.

- Es farà un recompte del total de "m'agrada" de cadascuna de les selfies etiquetades a Instagram amb #stcastellar14 el diumenge 26 d'octubre a última hora.

- Totes aquelles selfies que tinguin més de 10 "m'agrada" entraran a participar en el sorteig dels tres premis.

- Cada usuari d'Instagram podrà optar a un únic premi.

Les decisions del jurat seran inapel·lables. No es tindran en compte les valoracions d'altres usuaris sobre les fotografies presentades.

Lliurament de premis

El lliurament es farà el dimecres 5 de novembre de 2014 a les 13 h a l'Espai Sales d'El Mirador i els millors selfies s'exposaran en el mateix espai fins al 30 de novembre.

Difusió i guanyadors

Les selfies es podran veure al portal www.elmiradorcastellar.cat i seran difoses a les xarxes socials d'Instagram, Facebook i Twitter d'El Mirador i l'Ajuntament de Castellar, i també al web www.castellarvalles.cat. La llista de guanyadors es publicarà als mateixos mitjans el dia 29 d'octubre de 2014.

Propietat intel·lectual i industrial

Els participants cedeixen a l'Ajuntament, sense exclusivitat i sense limitació temporal, el permís d'explotació i reproducció de les fotografies, de conformitat amb la llei vigent de propietat intel·lectual, inclosa la seva explotació a la xarxa d'Internet.

Acceptació de les bases

La participació al concurs suposa l'acceptació íntegra d'aquestes bases.

Actes celebrats

Del 3 de novembre al 28 de novembre de 2014
Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40