Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Feminisme

Imatge del Camí Lila.
Imatge del Camí Lila.

Camí Lila

El Camí Lila és una proposta d'itinerari guiat que vincula patrimoni urbà i natural, cultura, història i feminisme. Aquest és un recorregut que té les dones com a protagonistes. L’objectiu és posar en valor el paper cabdal que han tingut en tots els àmbits de la vida al llarg de la història.

All llarg d’uns 6 km per l’entorn urbà i natural, el camí ens proposa diverses parades on podrem tenir accés a diversos continguts relacionats amb dones a través d’uns codis qr. També podeu accedir als continguts a través dels següents enllaços:

El Camí Lila és un projecte de les regidories de Feminisme, Esports, Transició Ecològica, Projectes, Comunicació i del Comissionat de Promoció de la Vila i que ha comptat amb el suport del Centre Excursionista de Castellar. Es trcta d'una primera proposta i la intenció és que en un futur es puguin desenvolupar nous continguts que destaquin a l'espai públic el paper de la dona en diversos àmbits.

Text i recerca històrica: Llorenç Genescà Ferrer

Agraïments de l’autor: Josep Castells, Montserrat Carner, Joan Daví, Maria Àngela Rovira, Josep Maria Costa, Concepció Costa, M. Dolors Cos, Montserrat Cos, Maria Cos, Dolors Blancafort, Francesc Ferrer, Montserrat Ferrer, Gemma Perich, Esteve Canyameres, Esteve Prat, Ester Planas, Àlex Portolés, Maria Carme Rossell, Belén Teruel, Maria Pasqual, Maria Soldevila, Maria Ramon, Paquita Cledera, Maria Antònia Romeu, Teresa Prat, Caterina Rovira, Antònia Ferrer, Rosa Marcet, Maria Tort, Maria Carme Rossell. També a l'Arxiu Municipal a i la Sílvia Saiz, i al Centre d'Estudis de Castellar pels seus treballs de buidatge d'actes municipals i el Plaça Vella.

Fotografies: Antoni Bernadet, Arxiu Municipal, Família Bernadet-Martínez, Família Cos-Argemí, Família Costa-Alguer, Fons Jordi Garròs, Joan Rocavert / Centre d’Estudis de Castellar - Arxiu d’Història, Lourdes Miralles, Marcel·lí Calsina, Maria Soldevila / Centre d’Estudis de Castellar - Arxiu d’Història, Pilar Llaquet, Joan Romeu, Col·lecció L'Abans, Centre d'Estudis de Castellar - Arxiu d'Història, Wikipèdia.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40