Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Imatge de l'assaig de l'espectacle
Imatge de l'assaig de l'espectacle

Del 2 de juliol a l'11 de juliol de 2010

Espectacle

"Esfèric"

L’Esbart Teatral de Catellar duu a l’Auditori Municipal Miquel Pont una nova versió d’Esfèric, un muntatge escènic que es va estrenar per primera vegada fa dos anys i que està codirigit per Clara Simó, Beatriz Hernández i Joan Grané. En aquesta segona edició, l’espectacle presenta com a fil conductor la creació del món, la vida, la humanitat i l’evolució de la història, i s’atreveix a especular sobre el futur de l’espècie humana.

Després de dos anys de la primera edició, el grup torna a l’escenari amb una proposta de teatre experimental que duu el mateix nom però que presenta moltes diferències respecte la primera obra. No en va, l'escenari, l'argument i el concepte han canviat totalment.

 

L’espectacle torna a barrejar la dansa amb l'expressió corporal, els malabars i els efectes visuals per representar una història. A més, aquesta edició compta amb música en directe.

Faran possible aquest nou Esfèric un total de vuit actrius principals, a més de diversos col·laboradors com ara els joves de l’Esbartjo, alguns alumnes de l’Escola de música Torre Balada, dues ballarines professionals i un guitarrista, a banda de moltes altres persones que hi participen darrere de l’escenari.

Horari | Divendres i dissabtes, 21.30 h. Diumenges, 18.30 h.

Destinataris | Públic general

Organitza | Esbart Teatral de Castellar

Programa | Nits d'Estiu 2010

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40