Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Maria Escobar
Maria Escobar

Dissabte 17 de juliol de 2010

Música

Nit d'àries de Mozart i altres compositors

Amb Anna Cardona (piano), Síctor Sicard (baríton) i Maria Escobar (soprano)

La pianista barcelonina Anna Cardona ha estat recentment guardonada amb el premi MBF per a pianista acompanyant dins del prestigiós concurs Kathleen Ferrier 2010 d’Anglaterra.

Va començar els seus estudis musicals amb Lali Solà continuant al Conservatori Superior de Barcelona i aconseguir el Títol Superior de piano.

El 2004 va anar a estudiar un màsters a Londres a la Guildhall School of Music and Drama, amb el professor Peter Bithell, continuant amb Eugene Asti i Pamela Lidiard. Actualment és fellow a la mateixa universitat, combinant docència i estudis.

Com a pianista acompanyant ha actuat al Wigmore Hall, St. Martin-in-the-Fields, Crush Room de la Royal Opera House al Covent Garden i a Sant James’ Piccadilly a Londres; a Barcelona ha actuat com a piano solista de la Fantasia Coral de Beethoven al Palau de la Música.

Victor Sicard va néixer a La Rochelle, França, el 1987. El 2007 va arribar a Londres per estudiar a la Guildhall School of Music and Drama amb el professor David Pollard i recentment ha estat acceptat al prestigiós curs d’òpera de la mateixa escola amb beca completa.

Ha estudiat al Conservatori d’Angers a França, sota la direcció d’Yves Sotin, aconseguint el 1er Prix de cant. És també graduat en Musicologia per la Universitat François Rabelais de Tours i becat per l’Institut d’Art Francès.

Amb la seva pianista acompanyant té programats concerts arreu de França i Anglaterra.

Maria Escobar va néixer a Vila-Seca, Tarragona, l’any 1981.

Estudiant cant des de 1998, finalitza el grau mitjà de cant amb les màximes qualificacions i rep els premis d'Honor del Conservatori en les modalitats de cant i de música de cambra.

El 2003 guanya el segon premi del Concurs Internacional de Cant "Germans Pla" de Balaguer (Lleida).

Ha cantat com a solista en diverses obres d'oratori i ha ofert recitals per Catalunya.

El 2006 es gradua amb el títol superior de cant a la Guildhall School of Music and Drama de Londres, amb la professora Margaret Humphrey-Clarke.

Horari | 22:00

Destinataris | Públic general

Organitza | Ajuntament

Programa | Concerts al Palau Tolrà 2010 i nits d'Estiu 2010

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40