Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Pep Gimeno "Botifarra"
Pep Gimeno "Botifarra"

Dissabte 10 de juliol de 2010

Música

Pep Gimeno "Botifarra" i La Rondalla

Nascut en el barri jueu de Xàtiva, Josep Gimeno i Montell (que aquest és el seu nom autèntic) és un d’aquests personatges que apareixen una vegada cada cent anys.

Autèntic ídol per al públic coneixedor de la música folk, els seus seguidors ja són legió i els elogis van caient-li de totes bandes, un darrere de l’altre.

Magnetisme, autenticitat, carisma innat, naturalitat, espontaneïtat... aquestes són les virtuts que adornen Pep Gimeno, i que l’han convertit en un dels millors cantaors valencians de l'últim quart del segle XX i principi del XXI.

Amb vora trenta anys d'experiència grava el seu primer disc com a artista titular, guardonat amb el Premi Ovidi 2007 al «millor disc de folk i noves músiques» i amb això aconsegueix gran ressò mediàtic.

El segon disc de Pep Gimeno "Botifarra", Te'n cantaré més de mil (Temps Record, 2009), ha estat escollit per la prestigiosa revista SONS com el millor disc de música folk de l'any 2009. Després de la seva espectacular estrena al Gran Teatre de Xàtiva, amb dues nits consecutives i totes les entrades venudes, i la seva participació en la Fira de Manresa, "Botifarra" continuarà presentant el seu nou treball a ciutats com Barcelona, Alcoi, Elx, Sagunt o Torrent i enguany aquí a Castellar del Vallès, a les Nits d’Estiu.

Horari | 21:30

Destinataris | Públic general

Organitza | Ajuntament

Programa | Concerts al Palau Tolrà 2010 i nits d'Estiu 2010

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40