Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Anna Roig i L'Ombre de Ton Chien
Anna Roig i L'Ombre de Ton Chien

Dissabte 3 de juliol de 2010

Música

Anna Roig i L'Ombre de Ton Chien

El debut discogràfic d’Anna Roig i L’Ombre de Ton Chien no és tant una obra primerenca com la culminació d’una àmplia trajectòria per part dels seus membres.

Les composicions d’Anna Roig li han fet merèixer, l’estiu de 2008, el segon premi al Concurs de Cantautors/es d’Horta Guinardó i el primer premi a la V Trobada de Cançoners, Romancers i Cantautors de Bescaran, així com el Premi Cerverí 2009 a la millor lletra de cançó en català (Catalunya Ràdio, Fundació Prudenci Bertrana), i el premi Carles Sabater 2009 a la millor cançó en català.

L’autora penedesenca ja havia presentat un primer espectacle en solitari l’any 2005 a algunes sales de la ciutat de Lyon, França, on la seva característica barreja de teatre i música ja era rebuda amb entusiasme.

Tornant a Catalunya, després dels seus estudis al departament de Cançó de l’Escola Nacional de Música de Villeurbanne, l’Anna Roig funda L’Ombre de Ton Chien amb la intenció de versionar grans clàssics de la Cançó Francesa. Ho fa acompanyada de quatre músics amb els que recorre la geografia catalana durant més de tres anys.

La química creada entre els músics de L’ombre de ton chien, així com la creixent activitat compositiva de l’Anna Roig, fa que la banda decideixi apostar pel repertori de creació pròpia, que es presenta en forma d’espectacle i de treball discogràfic de manera complementària.

El primer disc com a Anna Roig i L’ombre de ton chien ha estat editat i distribuït per SatéliteK, i va ser presentat per primera vegada a l’Auditori de Vilafranca del Penedès el passat 22 de maig de 2009, i posteriorment a diferents llocs de la geografia catalana.

Anna Roig: veu

Carles Sanz: piano, teclats, melòdica i carrilló

Magí Batalla: guitarra

Carles Munts: contrabaix

Ricard Parera: bateria

Horari | 21:30

Destinataris | Públic general

Organitza | Ajuntament

Programa | Concerts al Palau Tolrà 2010 i nits d'Estiu 2010

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40