Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Imatge de La Triforca, l'any 2023.
Imatge de La Triforca, l'any 2023.

Dissabte 20 d'abril

Proposta

La Triforca

La Triforca, dedicada a explicar la llegenda de la Víbria, comença amb un cercavila pels carrers del nucli antic a les 18.30 h i arriba a la plaça Major a les 20 h per iniciar un espectacle de foc, tabals, gralles i escenificacions úniques.

18.30 h: Baixada de la Víbria, amb inici a l'Era d'en Patasques i passant pel carrer del Puig de la Creu, el carrer de la Mina, el carrer de Sant Miquel, el carrer del Mas Crupell, el passeig de Tolrà, el carrer de Torras i la plaça d'El Mirador. Hi haurà cercavila amb tabals i tothom que vulgui poes pot unir a la baixada disfressat de pagès o de vilatà.

20.00 h: Inici de l'espectacle de foc a la plaça Major. Es tracta d'una representació de la llegenda de la Víbria que inclou narracions, elements escènics, espectacle de fum i foc, tabalada i gralles. Tothom que vingui preparat podrà posar-se dins del correfoc, però només en certs moments específiques, quan s'anunciarà pels altaveus.

22.00 h: Sopar. El preu dels tiquets és de 5 € per als socis de l'Esbart Teatral de Castellar i de 7 € per als no socis. Inclou entrepà, got i beguda. Hi ha opció vegetariana. Els tiquets per al sopar es poden comprar al carrer de Colom durant la tarda del 20 d'abril, o bé per compra anticipada a partir del dilluns 15 d'abril (més detalls a les xarxes de @diablesetc). També hi haurà servei de barra a preus populars. ES vendran samarretes de diables a 12 €.

22.30 h (aprox.): Punxaran DJs locals al mateix carrer de Colom.

Horari | A partir de les 18.30 h

Destinataris | Públic general

Organitza | Diables de Castellar del Vallès - Esbart Teatral de Castellar

Lloc | Nucli antic i pl. Major

Programa | Sant Jordi 2024

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40