Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Imatge promocional de l'exposició.
Imatge promocional de l'exposició.

Del 8 de febrer al 8 de març

Exposició

"ReHabilitem"

L’exposició ReHabilitem té com a objectiu fomentar la cultura de la rehabilitació d’edificis entre la ciutadania. ReHabilitem vol donar a conèixer els avantatges que té el manteniment dels edificis, així com adaptar-los a les necessitats actuals de confort i estalvi energètic. 

Es tracta d’una exposició sensorial i interactiva que dona resposta a preguntes com què és i per què cal rehabilitar, com s’ha de fer, o quins ajuts hi ha per fer-ho, posant especial èmfasi en l'oportunitat que representen els fons Next Generation. Amb missatges positius i informació clara i accessible, l’exposició ajuda a superar les barreres percebudes que dificulten implicar-se en un projecte de rehabilitació, des de la por a la burocràcia fins a la desconfiança amb els professionals. 

L'exposició mostra els beneficis que comporta la rehabilitació dels edificis, tant a nivell particular com també a nivell col·lectiu, mitjançant dos panells amb informació d’utilitat tant per als ciutadans, com per als professionals del sector i altres agents que participen en el procés rehabilitador.

L’exposició ReHabilitem serà itinerant amb la finalitat donar instruments a la ciutadania i facilitar als municipis la seva tasca de sensibilització.

La mostra es podrà visitar del 8 de febrer al 8 de març.

Horari | De dilluns a dissabte, de 9 a 21 h

Destinataris | Públic general

Organitza | Ajuntament i Diputació de Barcelona

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

CercadorPeu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40