Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Fragment del cartell promocional de la proposta.
Fragment del cartell promocional de la proposta.

Del 24 de febrer al 25 de febrer

Teatre

"Barietats"

Tot donant continuïtat al projecte Teatràlia endegat l’any 2022 per oferir l’oportunitat d’experimentar el fet teatral a tothom que ho desitgés, enguany L’Alcavot ha preparat un nou espectacle. En aquesta ocasió, en lloc de presentar 6 peces de microteatre, es tracta d’una obra única d’uns 70 minuts de durada amb la participació de tots els actors i actrius del projecte Teatràlia.

Així doncs, després de gairebé un any de treball, els dies 24 i 25 de febrer s’estrenarà l’obra Barietats,una comèdia coral en què intervenen 11 personatges. Personatges que no es coneixen i que conflueixen, gairebé per casualitat, en un bar humil, de barri, sense luxes ni delicadeses. Arran d’un esdeveniment inesperat, les relacions i reaccions entre totes aquestes persones desemboquen en una situació inversemblant i sorprenent.

L’obra és original de Gabi Ruiz i serà interpretada per Albert Llort, Anna Giménez, Ariadna Puertas, Carla Aragonés, Yolanda Porras, Belén Rodríguez de Medina, Susana Morales, Ivonis, Maite Zamora, Jordi Zamora i Mariona Roca. La direcció ha anat a càrrec del propi autor.

Horari | dissabte 24, 20.30 h; diumenge 25, 18.30 h

Preu | General, 10 €; majors de 65 anys i menors de 25 anys, 8 €; Socis de l'Alcavot, 6 €

Destinataris | Públic general

Organitza | L'Alcavot Espai Cultural

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40