Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

The Gramophone Allstars Big Band presentarà el seu últim treball "Call your friends"

Dissabte 27 de gener

Música

"Call Your Friends"

Clica aquí per comprar entrades.

The Gramophone Allstars Big Band

Quan hi ha una gran festa en marxa, mai no és problema si arriba més gent. Al contrari. Benvinguts, passeu, passeu. The Gramophone Allstars Big Band ja són habitualment multitud, 16 músics a l’escenari així, de partida. Però aquesta vegada obren encara més les portes i conviden tots els seus amics a jugar. Micro obert a les veus més diverses, als instrumentistes més suggeridors. I aquí neix Call Your Friends, títol i divisa d’aquesta nova aventura gramofònica, el tercer àlbum des que el combo inicial va mutar en big band i va donar vida a un projecte tan inversemblant com apassionant.

The Gramophone Allstars Big Band és un grup de música que fusiona la música jamaicana dels anys seixanta (ska, rocksteady i reggae) amb diferents estils de música negra com el soul o el jazz, entre molts d’altres. Amb Barcelona com a centre neuràlgic, i sota la batuta del saxofonista bisbalenc Genís Bou, el grup ha publicat sis àlbums i ha actuat als principals festivals, sales i festes del país, fins a convertir-se en un del projectes musicals més consolidats de l’escena de música negra actual.

Nascuts la primavera del 2008, The Gramophone Allstars van mutar en big band amb l’aclamat Jazzmaica (2014), que fins i tot es va publicar al Japó. Amb el disc següent, Maraca Soul (2017), van obrir el ventall rítmic a altres sonoritats caribenyes com el boogaloo o el calipso. Posteriorment han publicat tres discos de curta durada: The Reel Influence, el single “Let’s Get It On” (que versiona Marvin Gaye) i l’EP “Love Letter” (2021). Amb 150 concerts a l’esquena en format big band, el 2023 retornen amb l’esperat Call Your Friends.

Arranjaments i direcció musical

Genís Bou

 

Horari | 20:00

Preu | Entrada general, 16 €; Entrada anticipada, 13 €; Majors de 65 anys i Menors de 25 anys, 13 €; Família nombrosa i monoparental, 12 €; Persones amb discapacitat, 10 €; Grups +10, 10 €

Destinataris | Públic general

Organitza | Ajuntament

Programa | Temporada de teatre i música gener-maig 2024

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40