Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Fotograma de la pel·lícula.

Divendres 29 de setembre de 2023

Cinema

"20.000 especies de abejas"

Clica aquí per comprar entrades.

Cicle Gaudí

La sessió comptarà amb la participació de Clara Palau i Maria Antònia Vilanova, activistes LGTBIQ+ i membres de Ca l’Enredus Sabadell, espai d’acompanyament al col·lectiu LGTBIQ+ i a les seves famílies, amistats i entorn.

Drama

Versió original en castellà

Qualificació: no recomanada per a menors de 7 anys

Any: 2023

Durada: 129 min

País: Espanya

Direcció: Estibaliz Urresola Solaguren

Repartiment: Sofía Otero, Patricia López Arnaiz, Ane Gabaraín, Itziar Lazkano, Martxelo Rubio, Sara Cózar, Miguel Garcés.

Premis (2023):

Festival de Berlín: Os de Plata – Millor interpretació protagonista per a Sofía Otero.

Festival de Málaga: Biznaga de Oro y Millor actriu de repartiment per a Patricia Lópz Arnaiz.

Sinopsi: Cocó, de vuit anys, no encaixa en les expectatives de la resta i no entén per què. Tots al seu voltant insisteixen a dir-li Aitor, però no es reconeix amb aquest nom ni a la mirada dels altres. La seva mare Ane, sumida en una crisi professional i sentimental, aprofitarà les vacances per viatjar amb els seus tres fills a la casa materna, on resideix la seva mare Lita i la seva tieta Lourdes, estretament lligada a la cria d'abelles i a la producció de mel. Aquest estiu canviarà les seves vides i obligarà a aquestes dones de tres generacions molt diferents a afrontar els seus dubtes i temors.

CRÍTIQUES

"El millor d'aquesta obra és que mantenen l'enorme complexitat del seu conflicte fora de l'agressivitat social i passions polítiques que l'envolten en aquesta època d'interessos i artificis (...)"

Oti Rodríguez Marchante: Diari ABC 

"Una madura i ambiciosa òpera prima, en la que la cerca de la identitat d'una nena trans detona una catarsi familiar (...) Urresola vol anar molt més enllà d'explicar una infància trans."

Oskar Belategui: Diari El Correo

"Una interessant i naturalista proposta sobre la família, la identitat i la memòria individual i col·lectiva (...) Una bonica i cuidada història amb grandíssimes interpretacions."

Pepa Blanes: Cadena SER

 

Horari | 20:30

Preu | Entrada general: 4,5 €; Majors de 65 anys: 4 €; Carnet Jove: 3 €; Soci Federació d’Ateneus de Catalunya: 3 €; Socis Aula d’Extensió Universitària per a Gent Gran: 3 €; Socis Club La Vanguardia: 2x1; Socis cineclub: gratuït

Destinataris | Públic general

Organitza | Club Cinema Castellar Vallès

Programa | Cinema a Castellar

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40