Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Pere Arquillué a escena, interpretant "El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc".

Dissabte 21 d'octubre

Teatre

"El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc"

Temporada Alta i Teatre Romea

Clica aquí per comprar entrades.

Una mort en una obra de teatre sempre ha de servir per a alguna cosa, i en el cas d’El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc és el brutal assassinat d’un noi de disset anys en el si d’una comunitat rural el que activa la recerca de sentit dels personatges al voltant de la víctima sacrificial. Al llarg d’aquest monòleg sobre el desig i les terribles conseqüències que suposa negar-lo, assistim al calvari personal de les diferents veus que visiten l’actor a escena.

Les paraules i les imatges de naturalesa simbòlica ens són entregades en un gest gairebé litúrgic, convidant-nos a la comprensió i al qüestionament ideològic. Perquè, per sobre de tot, El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc és un homenatge al teatre i a l’ofici d’actor, que ens interpel·la sobre el propi ritual escènic i la seva capacitat de regeneració col·lectiva. El text d’en Josep Maria Miró, sens dubte un dels més importants de la dramatúrgia catalana dels últims temps, requereix d’un intèrpret amb un instrument actoral privilegiat i ha trobat en Pere Arquillué el millor còmplice. Sense ells aquest viatge a la metafísica del desig no hauria estat possible.

Autoria

Josep Maria Miró

Direcció

Xavier Albertí

Intèrpret

Pere Arquillué

Ajudant de direcció

Roger Vila

Músics

Quim Reixach

Sergi Llopart

Disseny de llums, d’escenografia i composició musical

Xavier Albertí

Producció executiva i regidoria

Marta Colell

Premis

Premi Born 2020

Premi Actor Principal als XXV Premis de la Crítica de les Arts Escèniques 2023

Durada aprox.

105 min

CRÍTIQUES

“És, sense cap mena de dubte, una de les obres més perfectes que he vist aquest any. (...) La feina d’Arquillué és incommensurable. (...) Aneu a veure en Pere, sentireu una de les experiències teatrals més boniques que haureu viscut mai”.

Martí Figueras – Recomana.cat

“(...) Una de les estrenes més destacades de la temporada. Josep Maria Miró signa un text prodigiós. (...) A la meravella de text cal sumar-hi el recital de Pere Arquillué, que signa uns dels millors treballs de la seva carrera (...)”.

Xavi Pardo – Rac1.cat

Horari | 20:00

Preu | Entrada general, 16 €; Entrada anticipada, 13 €; Majors de 65 anys i Menors de 25 anys, 13 €; Família nombrosa i monoparental, 12 €; Persones amb discapacitat, 10 €; Grups +10, 10 €

Destinataris | Públic general

Organitza | Ajuntament

Programa | Temporada de teatre i música setembre-desembre 2023

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

CercadorPeu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40