Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Imatge d'una edició anterior de la Fira de Nadal.
Imatge d'una edició anterior de la Fira de Nadal.

Diumenge 18 de desembre de 2022

Proposta

Fira de Nadal

Una trentena de parades repartides en tres dels principals carrers comercials de la vila oferiran a la ciutadania els seus productes en la tradicional Fira de Nadal. Entre d’altres, s’hi podran trobar articles de roba, òptica, cosmètica o restauració, a més d’articles de màgia i moltes altres propostes. També hi seran presents diverses entitats del municipi.

Però no tot serà activitat comercial, sinó que també hi haurà molta alegria i oci, amb activitats lúdiques per a grans i petits. Així, hi haurà el taller de manualitats “Fes el teu arbre”, farem cagar el tió (amb regals per a tots els nens i nenes) de 10 a 13 hores i de 17 a 19 hores i gaudirem d’actuacions musicals. A més, a les 18 hores, hi haurà xocolatada gratuïta amb melindros (podeu portar el got de casa).

També cal assenyalar que en algunes parades dels comerços participants trobareu butlletes per participar en el sorteig de la “Macropanera” que se celebrarà el dia 5 de gener al vespre i que inclourà productes, serveis i/o activitats que han aportat diversos comerços associats.

En definitiva, un dia per gaudir, retrobar-nos i fer poble. Per sentir-nos afortunats d’on venim, tenint una vida social en què ens relacionem amb la resta de veïns i veïnes, i amb els comerciants de confiança, que trien els productes segons els gustos i necessitats dels seus clients per oferir-los un servei personalitzat.

Fem poble, fem comerç!

 

 

Horari | De 10 a 19 h

Destinataris | Públic general

Organitza | Comerç Castellar, amb la col·laboració de l'Ajuntament

Lloc | Carrers de Sala Boadella, de l'Hospital i de Montcada

Programa | Cicle Nadalenc 2022

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40