Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Fotograma de "Competencia oficial"

Diumenge 17 d'abril de 2022

Cinema

"Competencia oficial"

Diumenge d’Estrena

Comèdia

Versió original en castellà

Qualificació: no recomanada per a menors de 12 anys

Any: 2021

Durada: 114 min

País: Espanya

Direcció: Gastón Duprat, Mariano Cohn

Repartiment: Antonio Banderas, Penélope Cruz, Oscar Martínez, Irene Escolar, José Luis Gómez, Manolo Solo, Nagore Aranburu, Pilar Castro, Juan Grandinetti, Koldo Olabarri, Melina Matthews, Ken Appledorn, Karina Kolokolchykova, Daniel Chamorro, Stephanie Figueira, Xana del Mar

Sinopsi:

A la recerca de transcendència i prestigi social, un empresari multimilionari decideix fer una pel·lícula que deixi empremta. Per a això, contracta als millors: un equip estel·lar format per la reeixida cineasta Lola Cuevas (Penélope Cruz) i dos reconeguts actors, de gran talent, però amb un ego encara més gran: l'actor de Hollywood Félix Rivero (Antonio Banderas) i l'actor radical de teatre Iván Torres (Oscar Martínez). Tots dos són llegendes, però no exactament els millors amics. A través d'una sèrie de proves cada vegada més excèntriques establertes per Lola, Félix i Iván han d'enfrontar-se no sols entre si, sinó també amb els seus propis llegats.

CRÍTIQUES

"El trio protagonista aporta bona part del millor d'aquesta comèdia (...), divertit artefacte dels sempre interessants directors argentins Gastón Duprat i Mariano Cohn"

Javier Ocaña: Diari El País

"Per a sibarites de les riallades excèntriques i fosques. (...) Tots els clixés són benvinguts i a tots se'ls treu partit. (...) experiment replet de cinisme i carregat de bilis"

Beatriz Martínez: Fotogrames

Horari | 19:00

Destinataris | Públic general

Organitza | Ajuntament

Programa | Cinema a Castellar i diumenge d'estrena

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40