Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Fotograma de "Libertad"

Diumenge 15 de maig

Cinema

"Libertad"

Clica aquí per comprar entrades.

Cicle Gaudí – Diumenge d’Estrena

VOE

Any: 2021

Durada: 104 min

País: Espanya

Gènere: Drama

Direcció: Clara Roquet

Repartiment: María Morera, Nicolle García, Vicky Peña, Nora Navas, Maria Rodríguez Soto, Carol Hurtado, David Selvas, Òscar Muñoz, Sergi Torrecilla, Mathilde Legrand

Qualificació: no recomanada per a menors de 12 anys

Premis:

2021 Seminci de Valladolid: Pel·lícula inaugural

Sinopsi:

La família Vidal passa a la seva casa d'estiu les últimes vacances de l'àvia Ángela, que pateix Alzheimer avançat. Per primera vegada en la seva vida, la Nora, de 14 anys, sent que no troba el seu lloc: els jocs de nens li semblen ridículs i les converses dels adults encara li van grans. Però tot canvia amb l'arribada de la Llbertad, de 15 anys i filla de Rosana, la dona colombiana que cuida l’Ángela. Rebel i magnètica, la Libertad es converteix en la porta d'entrada a un estiu diferent per a la Nora, i les dues noies ràpidament fan una amistat intensa i desigual. Juntes surten de la bombolla de protecció i confort que suposa la casa familiar, descobrint un món nou en el qual la Nora se sent més lliure que mai.

Crítiques:

“Roquet ha aconseguit en la seva primera pel·lícula un equilibri gens fàcil. D'una banda, un guió subtil que parla de moltes coses que ens afecten com a societat, d’altra banda, una direcció d'actrius perfecta”.

Pepa Blanes: Cadena SER

“Una lluminosa 'coming-of age' sobre la lluita de classes. (...) aconsegueix d’una manera lúcida i transparent arribar on no va poder Cuarón a Roma: entendre de veritat els seus protagonistes sense apropiar-se de les experiències de la classe treballadora des d'una mirada elitista”.

Beatriz Martínez: Diari El Periódico

Horari | 19:00

Destinataris | Públic general

Organitza | Club Cinema Castellar Vallès

Programa | Cinema a Castellar i diumenge d'estrena

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

CercadorPeu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40