Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Fotograma de la pel·lícula "Hace mucho que te quiero"

Divendres 18 de febrer de 2022

Cinema

"Hace mucho que te quiero"

Cinefòrum

Drama

VOSE

Qualificació: no recomanada per menors de 13 anys

Any: 2008

Durada: 115 min

País: França

Direcció: Philippe Claudel

Repartiment: Kristin Scott Thomas, Elsa Zylberstein, Serge Hazanavicius, Laurent Grévill, Frédéric Pierrot, Lise Ségur, Jean-Claude Arnaud, Claire Johnston, Catherine Hosmalin, Olivier Cruveiller, Souad Mouchrik, Mouss Zouheyri

Premis (2008): Premis César: Millor òpera prima, Millor actriu secundària (Zylberstein) i 6 nominacions. Premis BAFTA: Millor pel·lícula de parla no anglesa. Globus d’Or: 2 nominacions (millor pel·lícula de parla no anglesa i millor actriu per a Scott Thomas).

Sinopsi:

Juliette surt en llibertat després de passar quinze anys a la presó. Durant aquest temps no ha tingut cap contacte amb la seva família, que la va rebutjar. Léa, la seva germana menor, l'acull a casa seva on viu amb el seu marit Luc i dues filles adoptives. A causa del llarg empresonament de Juliette i a la seva diferència d'edat, les dues dones se senten com dues estranyes. Però Léa va acceptar acollir a la seva germana quan els serveis socials es van posar en contacte amb ella.

CRÍTIQUES

"Equilibrat, molt mesurat i sorprenent debut (...) una d'aquestes pel·lícules que ens fan sentir millors quan sortim del cinema. "

M. Torreiro: Fotogrames

"La presència de Kristin Scott Thomas és tan poderosa i distintiva que és com si Claudel no hagués escrit el guió per a ella, sinó que hagués extret tota l'estructura narrativa de la seva personalitat"

Peter Bradshaw: The Guardian

Horari | 21:00

Destinataris | Públic general

Organitza | Club Cinema Castellar Vallès

Programa | Cinema a Castellar i sessions de cinefòrum

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40