Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Amparo Sánchez presentarà el seu llibre a Castellar del Vallès.
Amparo Sánchez presentarà el seu llibre a Castellar del Vallès.

Divendres 10 de desembre de 2021

Proposta

Presentació del llibre "La niña y el lobo", a càrrec d’Amparo Sánchez, i actuació acústica

Reserva d’entrades a www.auditoricastellar.cat.

Amparo Sánchez (1969) va néixer a Alcalá la Real, Jaén. Quan tenia dos anys, es va traslladar amb la seva família a Granada, on, ja adolescent, va fer les seves primeres passes al món de la música formant part de grups com Correcaminos. L'escala següent va ser a Madrid, i el 1996 va aparèixer a l'escena musical espanyola com Amparanoia. Considerada des de llavors pionera en la música de fusió i mestissa, ha arribat a editar vuit àlbums i a girar per tota Europa i Llatinoamèrica, i s'ha converit així en l'artista internacional més sol·licitada i en tot un referent d'aquest moviment.

Ha rebut premis com el de Millor Grup Europeu als BBC Music Awards, el 2005; Millor Artista Internacional a Cuba Disco 2009; Premis Meridiana 2016 en reconeixement a la defensa de la igualtat de gènere; Premi Millor Banda Sonora de la Federación de Mujeres Progresistas el 2018; Premi en la categoria Vida y Experiencias als premis Círculo Rojo 2021.

El 2014 Amparo Sánchez va editar el seu primer llibre autobiogràfic, La Niña y el Lobo, una història de violència masclista i superació.

Ha organitzat l'Esperanzah Es Muher 2018 i 2019, l'objectiu del qual és donar visibilitat a la dona a la música dins i fora de l'escenari, amb un equip cent per cent femení. I actualment compagina gires internacionals amb la seva tasca al capdavant de Mamita Records, com a directora, artista i productora d'altres projectes.

Amparo Sánchez és mare de dos fills, cantant, músic, compositora, productora i escriptora, una dona potent i incansable, una activista musical, que ha creat escola sempre lligada a la denúncia i a la lluita pels drets humans, en especial els de les dones.

Horari | 20:00

Destinataris | Públic general

Organitza | Les Carnera i Ajuntament

Programa | Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones 2021

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40