Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Imatge promocional de l'espectacle.
Imatge promocional de l'espectacle.

Dissabte 23 de març de 2019

Música

"Refugi, un concert a la iurta"

Marc Parrot

A Refugi, Marc Parrot ofereix un concert on es trenca la barrera entre el públic i els músics, on tots sentim la respiració de tots i on tots formem part de l’espectacle. Per fer-ho, cal un espai únic, íntim, càlid... rodó! Benvinguts a la iurta, una petita carpa de circ de lona i fusta de 9 metres diàmetre!

Un espectacle íntim i personal, amb la direcció escènica de Los Galindos, on Parrot trenca les barreres de l’escenari i comparteix amb el públic un espai comú que no permet trucs ni artificis. Jugant amb els contrastos sonors i l’experimentació, l’acompanyen Lluís Cartes (bateria i guitarra) i Laia Vallès (teclats) per acabar de vestir amb senzillesa cançons essencials que configuren un moment de refugi únic en cada concert. Amb el públic assegut en 360º, el fons de l’escenari esdevé la grada que tens al davant i, al mateix temps que mires els músics, veus les cares de la resta d’assistents al concert.

També jugarà un paper important l’experimentació amb un ampli ventall de registres sonors. Des de textures electròniques a les acústiques més petites, les cançons agafen una nova dimensió en aquest espai, on les emocions estan a flor de pell i on músics i públic es fusionen en un sol element.

Refugi és una coproducció de MMVV, Grec 2019 Festival de Barcelona i (a)phònica amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona, i la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Quirze Safaja.

Música i lletra de les cançons

Marc Parrot

Direcció artística

Los Galindos:

Bet Garrell

Marcel Escolano

Músics a pista

Marc Parrot

Dani Ferrer

Lluís Cartes

Disseny sonor

Quim Puigtió “Kato”

Capacitat de la iurta

75 persones aprox.

Durada aprox.

90 min

Compra d’entrades i abonaments:

Horari | Dues sessions: 18.30 h i 21.30 h

Preu | 15 €; 12 € menors 25 anys, majors 65 anys o per compra anticipada a través www.auditoricastellar.cat. 10 €/entrada a partir de 10 entrades.

Destinataris | Públic general

Organitza | Ajuntament

Lloc | Jardins del Palau Tolrà

Programa | Temporada de teatre i música gener-maig 2019

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40