Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Sol·licitud d'equipaments

Indicacions per a la sol·licitud de l’ús dels equipaments municipals en situació de pandèmia

Castellar del Vallès compta amb una oferta àmplia i atractiva d’activitats realitzades pel teixit associatiu del municipi.

És per aquest motiu que reprenem l’obertura dels equipaments municipals de Castellar del Vallès amb l’objectiu d’iniciar de nou tota l’activitat que durant els darrers mesos s’ha aturat a causa de la COVID-19.

La informació que trobareu en aquest apartat vol servir d’orientació i suport a totes les entitats, empreses i d’altres persones que vulguin demanar un espai municipal per realitzar una activitat. Degut a la COVID-19, cal tenir present que s’han de seguir les mesures establertes en els plans de desconfinament vigents dels diferents àmbits així com les indicacions de l’ús dels equipaments municipals.

Reserva d’espais municipals:

Les reserves d’espais s’han de sol·licitar amb una antelació mínima de 7 dies. Per motius del COVID-19, hi ha restriccions en l'aforament i les condicions d'ús. Per consultes adreceu-vos amb els responsables de l'equipament (via correu electrònic que trobareu en cadascun dels espais informats en el Directori d’equipaments)

Recordem que fins que l’equipament no us confirmi l’espai i dia, la reserva no serà efectiva.

Document d’acord de corresponsabilitat de mesures sanitàries especials en l’obertura dels equipaments: clica aquí

Document on trobareu les indicacions per a l’ús dels equipaments municipals, normativa de neteja i desinfecció degut a la COVID-19 i que serà necessari presentar i signar per a la reserva dels espais (una vegada us confirmin l’espai i la data).

Orientació a les entitats per a la realització d’activitats: accés als plans de desconfinament per àmbit d’activitat, orientacions i guies, normativa i directrius. Accedeix a: 

Formació: s’ha organitzat l'1 d'octubre de 2020 una píndola formativa virtual per donar suport a totes les entitats del Registre Municipal d’entitats de Castellar del Vallès  (sobre l'ús i procediments per demanar espais dels equipaments municipals, així com informació sobre les activitats degut a COVID19.). Podeu consultar el vídeo i la documentació clicant aquí.

Si teniu qualsevol dubte, podeu contactar amb participacio@castellarvalles.cat.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40