Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Aprendre

Programa d’animals domèstics

Aquest programa contempla el conjunt de projectes, serveis icampanyes relacionats amb els animals domèstics.

Campanyes:

Posa’m el xip!: Destinada a afavorir l’acompliment de la legislació en relació a l’identificació dels animals domèstics. Compta amb la participació de les clíniques veterinàries de la vila.

Esterilitza’m, és la millor opció! Pretén evitar l’augment massiu i incontrolat de la població de gats i gossos. (Compta amb la participació de les clíniques veterinàries de la vila).

Castellar net d´excrements d´animals domèstics. Vol detectar les zones de la vila amb més defecacions, potenciar la seva neteja i potenciar també l´educació cívica entre la població per tal d´afavorir un poble més net d´excrements de gossos.

Serveis

Censa’m! Servei que permet recollir en un fitxer municipal els animals domèstics de la vila (gats i gossos).

Recollida i  atenció d´animals domèstics. Es tracta d'un servei destinat a la recollida dels animals domèstics (fonamentalment gossos) que es trobin abandonats o perduts a la vila. A més, també s´ofereix als animals un lloc adequat d´estada i alimentació.

Eliminació d´animals morts a la via pública. Contempla la recollida dels animals morts que es trobin a la via pública.

Tramitació de les llicències per a la conducció de gossos de races potencialment perilloses. Es tramita la llicència que permet la conducció de races de gossos potencialment perillosos.

Adopta’m! Servei que potencia l’adopció dels animals domèstics recollits pel servei de recollida abans que la compra dels mateixos. Compta amb la participació d eles clíniques veterinàries de la vila.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40