Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Projectes de cooperació

Consolidació de la xarxa centreamericana de comunicació com un espai d’informació comunitària en la regió, fase IV (Guatemala, El Salvador, Hondures, Nicaragua).

Estat | Finalitzat
Data d'aprovació | 21/12/2021

Dades bàsiques:

Beneficiari: comunitats d'El Salvador, Honduras i Guatemala
Ubicació: Centreamèrica
Aportació de l’Ajuntament: 9.790,00 €
Entitat executora: Asociación Entrepueblos
 
Sinopsi:

El projecte busca contribuir a la construcció d'una ciutadania activa, crítica, participativa i propositiva en defensa dels DESC, i en l'enfortiment de l'aliança de les organitzacions de base comunitàries d'El Salvador, Honduras i Guatemala, pertinents a la "Red Centroamericana de Comunicación", a partir de l'elaboració i difusió d'eines de comunicació social sobre drets de les dones, joves i pobles indígenes. Es vol enfortir capacitats d'incidència a les entitats de base comunitària de la xarxa per tal  que puguin difondre informació comunitària sobre les dones, els joves i la població indígena en format radiofònic i audiovisual. Alhora es vol fer una recopilació i classificació històrica dels registres audiovisuals.

El projecte, té la participació activa de 4.400 persones que pertanyen a 21 organitzacions de la Red Centroamericana de Comunicación, de les quals 2.200 aproximadament són dones. A diferència de projectes anteriors aquesta vegada no hi participen les entitats de Nicaragua, per les restriccions a la llibertat de comunicació que pateix el país.

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40