Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Projectes de cooperació

"TALLER VERD": iniciatives d'emprenedoria familiar per a la transformació i l'accés a un mercat just a nivell local i regional

Estat | Finalitzat
Data d'aprovació | 20/12/2022

Dades bàsiques:

Beneficiari: comunitats de Paranapura
Ubicació: Perú
Aportació de l’Ajuntament: 12.076,00 €
Entitat executora: Lliga dels Drets dels Pobles
 
Sinopsi:

En el marc del procés que, des de fa 28 anys, s'està acompanyant a la zona de les comunitats del Paranapura, el present projecte és part d'un procés d'enfortiment de l'organització comunal local de la població i ha aconseguit que la contrapart FEMUCOPA sigui reconeguda com a interlocutora en la defensa del territori del Paranapura.

La federació Multiètnica de Comunitats del Paranapura i afluents és la unió de 6 associacions comunitàries que representen 90 comunitats en les quals habiten unes 12.000 persones a la Regió de Loreto, on hi ha els índexs de pobresa més gran de tot Perú.

El projecte vol impulsar propostes innovadores de transformació de productes naturals d'11 comunitats per potenciar una gestió responsable i sostenible dels recursos naturals. Amb aquesta iniciativa es vol reforçar el desenvolupament sostenible i innovador liderat pels joves i les dones definits en el marc dels plans de desenvolupament de la seva organització.

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40