Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

El Mirador
El Mirador

El Mirador programa del 20 al 26 d’octubre una setmana temàtica al voltant de les noves tecnologies

Dimarts 14 d'octubre de 2014

Entre les activitats programades hi ha un concurs fotogràfic de selfies a través d’Instagram

El Mirador celebrarà del 20 al 26 d’octubre una dotzena activitats gratuïtes relacionades amb les noves tecnologies en el marc de la Setmana Temàtica 2014, que inclouran xerrades, tallers i propostes musicals adreçades a tot tipus de públic.

Tot i que la majoria de propostes programades tindran lloc a les instal·lacions d’El Mirador, ja sigui a la Sala d’Actes o a les aules d’ordinador, també se n’han previst algunes a d’altres equipaments, com són els Safareigs de la Baixada de Palau i la plaça Major.

Les activitats puntuals, que s’adrecen a tot tipus de públics, es completaran amb un concurs fotogràfic on hi pot participar qualsevol persona que publiqui a la xarxa social Instagram una imatge amb l’etiqueta #stcastellar14. Les fotografies han de ser selfies (autofotos) fetes entre el 20 i el 26 d’octubre, on es vegi l’edifici d’El Mirador i l’objecte tecnològic que s’anunciarà el dia 20 d’octubre al Facebook de l’equipament (www.facebook.com/elmiradorcastellar).

Les propostes fotogràfiques que obtinguin 10 o més “m’agrada” participaran en el sorteig dels tres premis previstos: un gearwatch (1r premi), una tablet (2n premi) i un disc dur d’un tb (3r premi). La llista de guanyadors es publicarà a les xarxes socials d’Instagram, Facebook i Twitter d’El Mirador i de l’Ajuntament, i als webs www.elmiradorcastellar.cat i www.castellarvalles.cat el 29 d’octubre, mentre que el lliurament de premis es farà el 7 de novembre, a les 13 hores, a l’Espai Sales d’El Mirador. Val a dir que el mateix espai acollirà fins al 30 de novembre una exposició de les millores imatges rebudes.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40