Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

El conseller executiu de Telefónica a Catalunya, Ramon Salabert, i l'alcalde de Castellar, Ignasi Giménez
El conseller executiu de Telefónica a Catalunya, Ramon Salabert, i l'alcalde de Castellar, Ignasi Giménez

Els polígons del Pla de la Bruguera i Can Carner i el 80% de les llars de la vila tindran fibra òptica el primer semestre de 2014

Dimarts 21 de gener de 2014

Així ho va anunciar ahir el conseller executiu de Telefónica a Catalunya, Ramon Salabert, durant una visita a l’Ajuntament

El conseller executiu de Telefónica a Catalunya, Ramon Salabert, va anunciar ahir, durant una visita a l’Ajuntament, el calendari d’implantació de la fibra òptica a Castellar del Vallès, que quedarà enllestida durant el primer semestre de 2014.

En la reunió mantinguda amb l’alcalde de la vila, Ignasi Giménez, i els tinents d’alcalde de l’Àrea de Serveis Centrals, Óscar Lomas, i de l’Àrea de Presidència, Pepe González, Salabert va concretar que els polígons de Can Carner i del Pla de la Bruguera seran els primers a disposar d’aquesta tecnologia, durant els mesos d’abril a juny. A continuació serà el torn del desplegament de la fibra òptica al nucli urbà, de manera que quan finalitzi el primer semestre de l’any la connexió amb aquesta tecnologia serà possible al 80% de les llars castellarenques.

El desplegament de FTTH (en anglès, “fiber to the home”) permet l’accés a Internet a una velocitat de baixada de 100 Mb, i possibilitat pujar a la xarxa arxius o fotografies a 10 Mb, de manera que suposarà una millora de l’accés als serveis de telecomunicacions a què podran accedir la ciutadania i les empreses de la vila. En aquest sentit, cal destacar que la televisió en alta definició (HD) és un dels seus serveis associats.

Cal recordar que durant aquests dies, els tècnics de Telefónica estan sol·licitant als veïns i veïnes de la vila autorització per instal·lar el cablejat necessari de manera gratuïta. Si durant aquestes visites l’empresa no rep l’autorització, la instal·lació  posterior de la fibra òptica podrà representar un cost econòmic.  

Per a més informació sobre la fibra òptica i el seu desplegament a la vila, es pot contactar als telèfons 1004 o 900 10 10 10 10, o bé accedir al web www.movistar.es/fibra. A través dels mateixos canals es podran fer pre-demandes  per a la instal·lació de FTTH.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40